Oldalak

2006. szeptember 13., szerda

Kommentstop feloldása

Szolgálati közlemény!

A 2006. augusztus 6-án bevezetett kommentstopnak vége, immáron újra lehet megjegyzéseket fűzni a napló cikkeihez. Minden cikk alján egy Hozzászólok! link található, erre kattintva lehet megírni a véleményeket. A különbség az előző verzióhoz képest csak annyi, hogy minden egyes hozzászólást nekem kell engedélyeznem, így ha írtál, az az oldalon nem fog azonnal látszani, csak akkor, ha jóváhagyom. Sajna muszáj moderálni, mert a névtelenségbe burkolózva nagyon sokan nagy hülyeségeket képesek írni.

Angolul kevésbé kommunikálók részére! A komment elküldése során három lehetőség közül választhatsz (lásd a bal oldali képet): ha van Google accountod (gmail, blogger stb.), akkor bejelentkezhetsz, és tényleg saját neveddel, hitelesítve tudod elküldeni az üzenetet. Ha nincs ilyened, vagy nem akarod használni, akkor használd az Other lehetőséget (ez a legbiztosabb mindenkinél): itt a neved meg kell adnod. Ha csak névtelenül akarsz hozzászólni, válaszd az Anonymous opciót. A narancssárga Publish Your Comment gombra kattintva a hozzászólást már el is küldted, légy türelemmel, amíg az engedélyezés megtörténik.

A kommentstop alatt a megadott e-mail címre küldött e-mail üzenetek, és a rájuk adott válaszok folyamatosan a hozzájuk kapcsolódó postokhoz kerültek, az e-mail cím megszűnt, a naplóhoz véleményt írni csakis kommentek formájában lehet.

Szolgálati közlemény vége.

(Update@2007.11.22. Időközben a Google lokalizációs törekvéseinek hála, már magyarul jelenik meg a kommentező felület, tehát a nyelvi korlátok elhárultak.)

Nincsenek megjegyzések: