Oldalak

2006. szeptember 13., szerda

Még közelebb

Barátnőmmel a sörgyár előtti téren vártuk a Sztár megérkezését. Rengetegen voltak, kicsik-nagyok, vegyesen. Forgatag, vásári hangulat, színes képek. Egyszer csak begördült a várva-várt autó, és a zenekar kilépett belőle. Üdvrivalgás fogadta őket. A nép körbe-körbe táncolt rajtuk, így nem lehetett megközelíteni sem a Sztárt, sem a zenekart. Később rájöttem, a Sztár maga Ákos, az énekes. Csak pörögtünk-forogtunk a forgataggal, szédítően pörögtek velünk a színek és a hangulatok. Aztán egy moziterem padlásáról is megszemlélhettük mindezt; ekkor a tető résén át láttuk meg, hogy Ákos teljesen egyedül áll a sörgyár előtt. "Kihagyhatatlan alkalom", gondoltam magamban, és barátnőmmel odaléptünk hozzá.

- Helló! - kezdtem a társalgást, kezet nyújtottam.
- Helló - mondta, és kezet rázott velem, de valahogy olyan furcsa volt a hangja. Nem az, amit a dalaiban megszoktam. - Elnézést, hogy késtünk - folytatta -, de nagy volt a forgalom.
- Nem baj - mondtam én -, mi sem értünk ide időre.

Ekkor ébredtem fel.

Hülyeséget álmodni, azt mondják, nem szégyen, mivel az ember nem tudja kontrollálni az álmaiban lezajló gondolatsort. A mindennapokban történt események és érzések azonban rendkívüli módon befolyásolják álmainkat, így a fenti történetet csak azért hozhattam össze álmomban, mert már nagyon várom október 20-át; akkor jelenik meg ugyanis Ákos Még közelebb című vadonatúj albuma, amit már egy hete előrendeltem, hogy még csak véletlenül se maradjak le a megjelenésről. Ahogyan azt az Ákos webáruházban megtudhatjuk, az új album 12 új dalt tartalmaz. Nem kell beérnünk ennyivel: nem csak egy CD-t kapunk, hanem egy DVD-t is, ahol az album Dolby Digital 5.1-es hangzással, valamint PCM sztereóban is hallható, rajta lesz az új videoklip, valamint egy kisfilm, amiben 3, az albumon szereplő dalt is meghallgathatunk akusztikus gitárkísérettel, Ákos előadásában.

Sok ezért 3.990 Ft? Nekem semmiképpen.
Rajongó vagyok, mint állat.

---
Illusztráció: www.akos.hu

Nincsenek megjegyzések: