Oldalak

2006. szeptember 20., szerda

Csak ésszel

Tegnap egy rendkívül érdekes SMS-t kaptam a Vodafone-tól. Na nem mintha az ügyfelük lennék, de hát a direkt marketing keze a mobilra is betette a lábát. A Vodafone SMS-e a következőképpen hangzik:

A Vodafone-nál most 1200 Ft regisztrációs díjért 30 napig akár 1000 SMS-t küldhetsz. Részletek: www.vodafone.hu és 1270. Üdvözlettel: Vodafone.

A weblapot felkeresve (és meglepő módon, az akciót részleteit hihetetlen gyorsasággal megtalálva) persze azonnal kiderül a turpisság:

Az akció 2006. szeptember 18-tól október 22-ig tart, meglévő vagy új egyéni kártyás előfizetőknek, előzetes regisztrációval igényelhető. Az akcióra kizárólag egy alkalommal lehet regisztrálni, normál díjas belföldi sms-ekre érvényes, és az 1000 SMS csak az ktiválást követő első 30 nap során használható fel.

Hát köszi. 30 napig használhatom, és ha mindet felhasználom, 1,2 Ft-ba kerül egy SMS. Ha mindet felhasználom. Valóban jó ajánlat, viszont csak és kizárólag egyszer vehető igénybe egy számról. Ezzel szemben a Djuice Nonstop havi 3100 Ft-ért hálózaton belül 10.000, hálózaton kívül pedig 500 SMS-t kínál. Való igaz, hogy a Vodafone ajánlatában 1000 SMS elküldése után a fent említett SMS-enkénti ár jön ki, a Pannonnál pedig 3,1 Ft, viszont ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Djuice Nonstop havonta megújítható, és a Djuice szokásos díjaihoz képest ha már 128 SMS-t elküldesz egy hónapban, garantáltan olcsóbban jössz ki, mintha enélkül SMS-eznél. Így aztán nekem, aki naponta 50-60 SMS-t simán elküld, sokkal jobban megéri, mint a Vodafone egyszeri ajánlata.

Ne dőljetek be Ti sem.

Nincsenek megjegyzések: