Oldalak

2007. január 25., csütörtök

Szerelemkocka

A most következő postot csak 18 éven felüliek olvashatják el. (Ez most komoly.)

Nem tudtam ott hagyni a boltban, amikor megláttam. Az eladó által csak "szexkockának" nevezett kreativitásnövelő termék tulajdonképpen egy szerelmi véletlengenerátor. Használata egyszerű: dobj a kockával, és kövesd a képpel, mint nemzetközi közlőnyelvvel illusztrált - viszonylag egyszerűen érthető - utasításokat.

Szerencsére a Teremtő úgy teremtette meg a kockát, hogy csak hat oldala legyen, így aztán nem megyünk bele a Káma Szútrát megszégyenítő pozitúrákba: a szerelmesek kockájának tervezői az átlagember által is végrehajtható pózokat vették sorra.

A részletes pózlista:


Igen érdekes megfigyelni a jobb alsó sarokban lévő, "Spinkej!" feliratú képecskét, és megérteni a bennefoglalt tartalmat. Netes kutakodásaim alapján a Spinkej! valami olyasmit jelenthet, hogy Menj aludni!, de legalábbis egy Jó éjt!-szerű kifejezés. Így a kockának azt az oldalát érdemes nem kidobni, ha jót akarunk magunknak aznap este. Esetleg, mivel a szöveget úgysem értjük, elnevezhetjük Dobhatsz még egyszer! oldalnak. Számomra a grafika nem egyértelmű, mivel a női egyednél nem eldönthető, hogy a kezét fogja ökölbe, és azt rázza, mintegy jelezve a hímnek: ma este csak a kockádat dobálhatod, vagy a nőről csak később derült ki, hogy csak lelki világában nő, és ezért hervad olyannyira a férfi kedve. :-)

3 megjegyzés:

misty írta...

Szió!

A "Spinkej!" rész az valami olyasmi lehet, hogy aznap este alvás van. De az tényleg nem olyan jó! :-)
Szerintem egyébként az a nő keze lenne, de elég hülyén rajzolták meg.

A többi az nagyon jó! :-)

Thozoo írta...

Nekem a kéz felől vannak kétségeim, mivel erős nagyításban mást formáz az alakzat. Igyekszem is kerülni annak az oldalnak a kidobását. Egyébként a többi oldal tényleg jó. A kockát öreg napjaimra tartogatom, amikor már híján leszek a fantáziának. :-)

misty írta...

Szerintem ha az az lenne, amire gondolsz, akkor egy kicsit lentebb lenne a képen. Az még barátok közt is magasra van rajzolva! :-)