Oldalak

2012. január 9., hétfő

A tékozló macska hazatér

A macska egy fantasztikus állat.

Sok forrást megragadtunk, hogy eltűnt Grizzlink után nyomozzunk, de hiába. Vettünk neki egy kis macskakaját akkor, amikor már egy hete nem volt itthon, remélve, hogy hazatér. Hazafelé autókázva minden macskában őt véltük felfedezni (még egy árok-átfolyóba mászott macska miatt is megálltunk a forgalmas úton kocsival, és báli gúnyában másztam be a sárba, hogy megnézzem, nem-e Grizzli az... hát nem ő volt). Kimostuk a kajás tálját, hátha hazajön, sőt, amint emlékeztek, még itt a blogon is publikáltam egy rövid cikket, hogy hátha megkerül a cica, ám minden hiábavaló volt.

Ma azonban hirtelen, midőn besötétedett...

Kijönnétek végre?

A tékozló macska, tisztelt hölgyeim és uraim, hazatért. Úgy volt, ahogy elterveztük: ajtónyitáskor egyszer csak itt termett. Neki nagyon nem tűnt fel a távollét: jó húsban van. Érkezésekor természetesen éhes volt és táplálkozás után jól esett egy kis simogatás (amiből kapott rendesen, mert hiszen közel 2 hétig színét se láttuk). Ezt követően elégedetten elfoglalta a foteljét, csámcsogott egy kicsit, benézett a manzárdjába is,  körbejárta a területét, majd lepihent. Így meggyőződhettünk róla, hogy életben van a kis macska bűre és nem féknyom van a hátán.

Hogy aztán meddig marad, azt csak ő tudja...

13 megjegyzés:

misty írta...

Amikor megláttam, úgy megörültem neki, hogy arra szó nincs... :-)))) Imádom a kis macska bűrit neki!

Thozoo írta...

A dohányzás gyakorlati haszna, hogy gyakran jársz ki az ajtó elé... Én lehet, hogy észre sem vettem volna, csak másnap. :)

misty írta...

Szegény... :-) Várhatott volna. :-(

Thozoo írta...

Meg kell tanítani kopogni az ajtón. (Nekifutás, pl.)

Penya írta...

\o/ Halleluja! Orulok hogy meglett, multkor teljesen letargiaban voltam hogy elveszett..

Thozoo írta...

Mi is nagyon örülünk neki, azóta sűrűn látogat bennünket, de néha el-eltűnik egy napra. Biztosan talált valami jó helyet magának máshol. Is.

Penya írta...

Nekem is van ilyen macskam, gyarilag a mienk volt, aztan eltunt egy evre, utana visszajart szinte minden nap enni, aztan megint elunt majdnem egy evre, most reggel ahogy a masikakat etettem megint ott volt. 2gazdas uzemmodban fut.

Penya írta...

Ja, ebbol a posztbol siman meg lehet mondani hogy hol laktok :)

Thozoo írta...

Miért, egyedi a lábtörlőnk? :)

Penya írta...

Nem, bennevan a macskas kepben a geotag.

Thozoo írta...

Az összes, Picasa-ra feltöltött kép mellé is meg van adva, hogy hol készültek a fotók, így nem volt nehéz eddig sem kitalálni. :) Majd ha erre jársz, nézz be egy kávéra!

Penya írta...

Oh, koszonom. Viszont sajnos en kicsiny orszagunk masik vegen eldegelek (Tatan) szoval nemigazan eselyes.. Pedig megsimogatnam a makkat :) Viszont ha te jarsz erre leporolom neked a vendexet :D

Thozoo írta...

Oké, szavadon foglak! Éppen valamelyik nap nézegettem régebbi bejegyzéseket és rátaláltam a Vendex indulására. :-) Nosztalgikus volt. Most fogalmazok egy bejegyzést a képek geotagjeiről - megnéztem ugyanis, és a geotag a pusztába mutat. Hogy miért? - kiderül a cikkből. :)