Oldalak

2009. július 20., hétfő

8 év után újra Diffy!

2001-ben látott napvilágot az egyik legkedvencebb játék-fejlesztésem, a Diffy. A játékban két, megszólalásig azonos fotó jelent meg, amelyek között apró különbségek voltak. Ezeket kellett a játékosnak megtalálnia. A pici, részletekben elbúvó eltérések mellett a sokszor egyértelmű és a szemet kiverő különbségek felfedezése jó pár játékórát biztosított annak, aki szereti az ilyen rejtvényeket.

Idén, 8 év elteltével, elérkezett a folytatás: hamarosan elkészül a Diffy 2. része. A fejlesztésről és az újdonságokról egy videóban számolnék be.



Ha nem bírnátok ki, amíg kijön az új rész, érdemes újra végigtolni, vagy csak kipróbálni a Diffy 1-et. Letölthető a hivatalos honlapról.

2 megjegyzés:

Endoril írta...

Mekkora jó lett ez a promo video :) Saját dal háttérzenének nagyon adta. Mellesleg azt hiszem le is húzom az első részt, imádjuk mi az ilyen kis gondolkodós dolgokat. Ja, és az Delphi volt háttérben?

Thozoo írta...

Na, jóvan. :) Örülök, ha tetszett. Saját dal csendül fel, így van, értékelem ám, hogy felismered. :) Mellesleg ez a Diffy zenéje is, tehát éppen azért. Örülök, ha próbálkozol vele. Delphi volt a háttérben, jaja, fejlesztőrendszer, ahogy kell. :-)