Oldalak

2009. július 6., hétfő

Bréking Nyúz - Páratlan Bejeweled Twist teljesítmény!

Blogunk lektora, a félregépelések felfedezője és egyben az én életem párja hihetetlen energiákat fektet abba, hogy saját rekordjait megdöntse a korábban már tárgyalt Bejeweled Twist címzetű játék Blitz játékmódjában. A Blitz lényege, hogy 5 perc alatt kell a lehető legtöbb pontot elérni. A játékmódban az a jó, hogy négy percig gyakorlatilag semmi nem történik, a játékosok 100-200 ezer pontot érnek el, az utolsó 1 percben pedig felpörögnek az események, és nem ritkán 800-900 ezerig is eljutnak.

Általában.

Tegnap azonban olyat láttam, amitől állam leesett: az én kedvesem egyetlen fordítással 797.500 pontot szerzett (annyit, amennyit máskor egy egész játék alatt szokott), így beállított egy abszolút rekordot az ismeretségi körben: 1.321.125 pont. (Ennyit én a Classic módban nem értem el még soha, pedig az nem ritkán 40-50 percig zajlik, persze kissé más a pontozás módja is.)

A legjobb mozdulat itt és most megtekinthető (aki aktívan játszik, értékelni tudja):



Szerkesztőségünk innen gratulál és az alábbi plecsnivel jutalmazza a játékost:

6 megjegyzés:

misty írta...

Nagyon köszönöm az elismerést és a plecsnit. :-) Mindig is el akartam érni az egymilliót! :-) De soha nem gondoltam, hogy elfogom érni valaha. Aki ismeri jól ezt a játékot, az tudja miért írom. :-)

Thozoo írta...

Az egész Bejeweled Twist-társadalom büszke rád. :-)

misty írta...

Most már a másfélmillió a tét! :-)

A Classic-ban pedig a kétmillió.

Thozoo írta...

Rejtett kameráink jelen lesznek minden eseménynél. :-)

FroSt írta...

Az a nem mind1 :D :D Gratulálok :D :D Sok sikert az uj célokhoz :)

misty írta...

Köszi. :-)