Oldalak

2008. június 10., kedd

Music Is For Rich People

Mindig örömteli esemény egy blog megszületése általam ismert emberek tollából, így van ez most is. Az idén elballagott k12c osztály blogjának oszlopos tagja - mondhatni - kivált, és saját oldalt indított. Az érettségit követően immáron Endoril néven futó, saját, minőségi szerzeményeket (mindezidáig Ractive néven) már eddig is szép számban felvonultató művész a http://musicisforrichpeople.blogspot.com/ címen azokat kívánja megszólítani, akik - idézem - a szoftveres zeneszerkesztés rögös útjára tévedtek. Az égkék, saját blogomhoz hasonlatosan kellemetlenül hosszú URL-lel rendelkező weblapon már elérhető a köszöntő, a szerző rövid, de annál tartalmasabb szakmai önismertetője és -értekelése, valamint egy-két, a témával foglalkozó, ismeretterjesztő post is. Akit lázba hoz a szoftveres zeneszerkesztés, annak - mivel ismerem a szerző írói vénájából eredő fergeteges fogalmazási képességét, valamint a témában való jártasságát - bátran merem ajánlani.

9 megjegyzés:

Endoril írta...

Hát nem is tudom, mit mondjak. Vagy írjak, vagy mi a szösz :D
Nagyon nagyon köszönöm a hirdetést és a pozitív véleményt, igazán jól esik :):) Igen hálás vagyok :D

Thozoo írta...

Egy módon hálálhatod meg Öregapádnak ezt az igazán apró szívességet, ez pedig nem más, minthogy nem égetsz be, és blogodon valóban minőségi bejegyzések születnek - így nem keveredek hazugságba.

Endoril írta...

Nem hozok szégyent Önre tanár úr ;)

Thozoo írta...

Na, azé'.

Unknown írta...

Na szép, engem már nem is reklámozol? :D

Thozoo írta...

Annak idején Te is megkaptad a reklámot. Az más dolog, hogy abbahagytad a blogolást, eccsém! :-)

Norbie írta...

Akkor van egy jó hírem. Újrakezdtem.Más helyen, más szolgáltatónál.

Thozoo írta...

A honlapodon a "blog" link még mindig a régi blogra mutat. A norbi.mashely.masszolgaltato.hu pedig nem megjeleníthető. ;)

Norbie írta...

A honlapon ki van cserélve a link, nem tom mért a régit mutatja, de majd lökök oda is egy linket az újról, de amugy a címem a http://norbiehfitz.blogspot.com

íme:D