Oldalak

2008. június 19., csütörtök

Új fejléc

Újított a fejlécen a blogger - Kisújszállás, 2008. június 19.

A méltán népszerű Thozoo naplója blog teljesen új fejléc-grafikával várta ma az odalátogató internetezőket. - A régi fejléc, úgy érzem, egy kicsit már kopottas volt - mondta el a blogger - annak ellenére is, hogy folyamatosan változtak mögötte a fotók. Mielőtt a teljes stílusváltáson átesnénk (amely be van tervezve, de oly' sok munka és gyötrelem, mire minden a helyére kerül), remélem, elnyeri ez is az olvasók tetszését.


A blogfejléc átalakítása nem volt zökkenőmentes. A grafikát pixelpontossággal kellett a régi sablonba beilleszteni, és ahogy azt a szerzőtől megtudtuk, a balga módon Internet Explorert használó látogatók mind a mai napig láthatják az illesztési pontokat, köszönhető ez a böngésző nem egészen kiforrott színkezelésének. A Thozoo naplója stábja ezért a Firefox böngészőt ajánlja.

Vajon miből alkotott a blogger? Honnan szerezte be a páratlan grafikát és feliratot? - kérdeztük. Képet az sxc.hu-ról csórtam, a betűtípus meg AajaxSurrealFreak, és innen le is tölthető (ékezetes betűket - természetesen - nem támogat).

Reméljük, hogy napról napra újabb és újabb történeteket olvashatunk A Naplóban. Rajta vagyok - mondta el a szerző -, még egy hét, és teljes szabadságon leszek, szóval akkor lesz időm mindenféléről írogatni. Addig se hanyagollak el benneteket, szóval gyertek minden nap, haverek.

Thozoo naplója

5 megjegyzés:

misty írta...

Szupi! Szerintem nagyon jó lett. Tetszenek a színei, meg nagyon ötletes! :)

Thozoo írta...

Köszönöm, drágaságom. :-) Aranyos vagy.

Névtelen írta...

Sokkal jobb, mint az előző. Stílusos.

kATI írta...

Tetszik a változás! :)

Endoril írta...

Nagyon ottvan :D Jól el lett találva ;)