Oldalak

2009. július 28., kedd

A Diffy 2 hangja

Mit ér egy modern játék zene nélkül? Ezt sokszor hallottam az elmúlt napokban. Kedvesem csak úgy tudta elképzelni a Diffy folytatását, ha az előző részhez hasonlóan ebben is minden pálya alatt lesz zene. Eleinte nem nagyon gondolkodtam ebben, csak a hangeffektekre koncentráltam, de túl kellett lépnem önnön kicsinyességemen, és magamba fektetni egy kis bizalmat. Némi programozás után beindult a nagyipari egyperces kis dalocskák gyártogatása a Reason 3 zenemindenes progival. Régen komponáltam már, így kicsit be vagyok rozsdásodva, de olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni.

Hogy hogyan készül el egy pálya zenéje, azt az alábbi videóban követhetitek nyomon.



Augusztus végén jön a Diffy 2, már nem kell sokat aludni... kitartás! Jó lesz! :-)

6 megjegyzés:

Norbie írta...

Én is én is:D Hagy írjak én is bele egy dalt:D:D Naaaa:D

Thozoo írta...

Köszönöm a felajánlást, de ezt meghagyom zárt fejlesztésnek, így nem is kértem mástól sem képet, sem zenét. Saját munkát akarok letenni az asztalra, tartva a határidőt. Ez utóbbira kíváncsi leszek, de megcsinálom akkor is!

Névtelen írta...

Kiegészíthető lesz a játék? Úgy értem, hogy lehet-e majd fanmade tartalmakat hozzá készíteni, például újabb képeket, zenéket?

Thozoo írta...

"fanmade tartalom" :-) nagyon ott van. Egyelőre úgy néz ki, hogy a játék zárt lesz, mindenféle szempontból, így aztán nem tudtok hozzá készíteni semmit. Nem tervezek se pályaszerkesztőt mellékelni, se semmi ilyesmit. Természetesen nekem van (írtam), mert azzal készítem a pályákat, amik szintén egybe vannak csomagolva az összes adatukkal, de ezt nem kívánom közreadni.

Hidd el, mire a 100 pályán végigrágod magad, nem biztos, hogy újabb tartalmakat akarsz gyártani hozzá. :-) Sok egér halálát okozza majd a játék által generált idegsokk. :-)

Tisztyelettel.

Endoril írta...

Manuál trakbak: Thozoo fejleszt

Thozoo írta...

Köszönöm a népszerűsítést! :-)