Oldalak

2008. december 4., csütörtök

A gondolkodó

Az én szakmámban nincs is jobb, mint olyan emberekkel találkozni, akik magukba mélyedve gondolkodnak, elemeznek egy-egy problémát. Persze nem pont ilyen "gondolkodóra" vágyik az ember, amikor fáradtan otthonába tér:


Tatája egy kicsi elcsúszott az alkoholos italok számolgatása közben, és úgy gondolta, hogy hálószobánk ablaka alatt tanyát is verne akkor hirtelen. Hangos szólítgatásomra ugyan nem reagált, viszont a belőle áradó piaszag többet mondott száz szónál is.

Később aztán két lábra állt, és először bólogatni kezdett, majd a fejét rázta, míg végül mindez annyira megviselte, hogy a világot immáron sokkal rettentőbbnek látta, mint előzőleg. Így visszaült még egy kicsit elemezni, morfondírozni.

Höööö... höööö...

Ha egyszer házat veszek, biztosan nem utcafrontos házra költöm a jó magyar forintot. Milyenmán, hogy ott ül az ablakod alatt, és hööözik?

Gáz.

2 megjegyzés:

mizy írta...

Biztos O a Mikulas, csak kicsit korabban erkezett, es a szanjat meg a szarvasokat piara cserelte. Annyit meg tudott, hol kell kezdeni az ajandekok osztasat, de sajnos a megszokott Hooozesen kivul masra nem futotta. :)

Endoril írta...

Gondolkodom, tehát már nem vagyok kategória. :D