Oldalak

2008. december 2., kedd

Szeretek vásárolni!

A Thozoo naplója karácsony előtti nyereményjátéka!

Régen hirdettünk már nyereményjátékot. Ennek oka a szűkös költségvetés, azonban most, hirtelen felindulásból (meg mert közeledik a karácsony) egy kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni bevállalós olvasóinknak.

Készíts, vagy készíttess magadról egy fényképet, amint éppen vásárolsz, vagy éppen végeztél a vásárlással! A lényeg, hogy a képen Te látssz bevásárlókocsik, kosarak, vevők, kassza stb. társaságában. Innen fogjuk tudni, hogy te szeretsz vásárolni! A képet küldd el a thozoonaploja kukac gmail pont com címre, de csak akkor, ha nem félsz attól, hogy a fotód oldalunk hasábjain is megjelenik! Ha mindezt hajlandó vagy bevállalni, és Neked kedvez a szerencse, 500 forintos Spar/Interspar/Plus vásárlási utalvánnyal honoráljuk fáradozásaidat!

Gazdára vár...

Szabályok röviden:
A nyereményjátékban részt vesznek a 2008. december 13-án éjfélig beküldött fotók. Egy játékos maximum 2 fotóval versenyezhet. A csatolt fotók mellé, a levél szövegébe írjátok le neveteket és postacímeteket is. Zsűrizés folyamatosan, a zsűrinek legjobban tetsző fotó nyer a versenyben, legyetek kreatívak! Eredményhirdetés december 14-én, vasárnap. Van még majdnem két hetetek, hajrá! :-) Várjuk a fotókat!

Vegyétek figyelembe, hogy sok bevásárlóközpontban nem nézik jó szemmel a fotósokat. Legyetek ügyesek, ránk hivatkozni nem ér.

2 megjegyzés:

Endoril írta...

Hmm, ez jó ötlet :)
Nekem pedig van egy haláli Lidlisvásárlós képem, csak épp a vásárolt termékeken kívül senki sincs rajta :D

Thozoo írta...

A'nnemjó! Te is legyél rajta, mert különben nemnyerel!