Oldalak

2009. augusztus 3., hétfő

Manapság

Annyi minden történt az elmúlt napok alatt, amitől egy kicsit jobban érzem magam...

A tikkasztó meleget is belevéve valóban elérkezett a nyár. Az az igazi betonon tojásfőzős, agyforralós, éjszakát csak ventillátorral elviselős. Ebben az aszfaltolvasztó melegben végre sikerül pár napot együtt tölteni szívem párjával. Kicsit utazgatunk, kicsit szétnézünk mindenfelé és együtt tölthetünk egy kevéske időt a családdal is, amire igen nagy szükségünk van. Hányattatott hónapok állnak mögöttünk amelynek során kicsit elhanyagoltunk mindenkit, de most igyekszünk pótolni.
Mindeközben a Diffy fejlesztése sem állt meg: az állandóan újrainduló kölcsönlaptopon folyik a pályák készítése. Talán a kis gép is érzi a fejlesztés fontosságát, mert az utóbbi napokban valami történt vele és nem indult újra egy alkalommal sem. (Nagy melegben egyébként általában nem szokott, de nem tudom mi lehet a jelenség hátterében.) Visszatérve a játékra: a 63. pályát fejeztem be percekkel ezelőtt, és azt hiszem az augusztus végi határidő tartását csak a zeneszerzés meglehetősen lassúcska üteme veszélyezteti. Hiába, a jó munkához idő kell. (A rosszhoz pedig még több, ahogy a mondás tartja.) A pályák gyártása mellett egy kicsit ki lett pofozva a program is, régen megírásra váró kényelmi funkciók és hibajavítások kerültek bele, kezdek egyre büszkébb lenni rá.

Tudtátok, hogy faluhelyen 275 ml Bacardi Breezerért arcpír nélkül kérnek el 500 forintot? Ez legalább akkora rablás, mint az, hogy ha nem a bankom saját automatájából veszek le készpénzt, akkor úgy legombolnak a számlámról 800 pénzt egy szemvillanás alatt, de szemrebbenés nélkül, mintha az soha ott sem lett volna.

Mit is mondhatna a blogger még éjszaka negyed tizenegykor? Kicsit tönkretesz a pályagyártás és estére elég blokkos lesz az agyam. Azt hiszem, hogy megyek és alszom egyet. Holnap újult erővel fogok bele a munkába, próbálom tartani a határidőt.

Kitartás, pajtások!

1 megjegyzés:

FroSt írta...

Ismerős, én kb fél 4 kor (éjszaka) szoktam ezt érezni :D de fordult már elő h akkor irtam a blogra és annyira nem is volt vészes, csak másnap kb a felét kellet kijavítani, a sok hiba miatt.
Jah ha már meleg, nekem itt a tetőtérben hatványozottan igaz az h olvad minden.