Oldalak

2010. február 20., szombat

Heti aktuális

Tegnap elkocogtam nemzetünk fővárosába, és pedagógiai gyakorlat keretében csoporttársaimmal megnéztünk két osztályfőnöki órát. Tök jó, még soha nem láttam olyat. ;-) Kissé gáz, hogy ha reggel nyolcra akarok adott helyre érni, akkor hajnali háromkor kell felkelnem. Fel is keltem, végigtoltam a napot kevés szünettel este fél hétig, utána pedig elindultam haza, és olyan rosszul lettem a nap végére, hogy le a kalappal. Mondtam is, hogy teringette-ebugatta! Iszonyatos fejfájás kínzott, már-már azt hittem megtérek a mi Urunkhoz, de akkor végre enyhült a rám kimért csapás, így úgy néz ki, hogy megmaradok.

Amúgy pedig továbbképzésre is járok. Tanulok mindenféléről a mesterképzés mellett. A tananyagot tekintve most igencsak egy dologról van szó, kooperatív tanulási technikák. Ezzel az egymást segítő tanulási módszerrel kell például továbbképzések keretében egy kiló újságból papírtornyot készíteni. Nekünk ilyesmit sikerült alkotnunk:


Mindezt kooperatívan csináltuk, természetesen. Azt nem tudom, hogy végül mi lett a torony sorsa, mert én nem bontottam le, szerintem más sem a csoportból. Valószínűleg hétfőn reggel találhatta meg valaki, de hogy addigra épségben volt-e, nem tudom. Mindenesetre, befordulva a folyosón egy tök üres iskolában, eléggé ijesztő lehetett. :-)

Amúgy pedig, hogy közhelyes is legyek kicsit: esik. Melegfront, kín és szenvedés. Ez van, pajtásaim. A hétvégénk meg van bélyegezve. Éppen ezért újra komponálásba fogtam. A Diffy 2 zenéjének megalkotása után következett pár hónap szünet, azonban az elmúlt hetekben újra előtérbe került a Reason, és újabb dalok születnek a kezeim alatt. Komplett albumot tervezek az új nótákból, így egyelőre most csak ennyit mondhatok, hogy folynak a munkálatok és idővel egy komplett zenei esttel jelentkezem, mindannyiunk megelégedésére. Hogy felkeltsem az érdeklődést, egy rövid zenei részletet csempésznék ide, tisztelettel.


Nincs flash lejátszód, vagy nincs engedélyezve.


3 megjegyzés:

Endoril írta...

Jó lesz ez a dal, és kíváncsi leszek az albumra is.

Nekem is készül egy remixem, amibe itt bele is lehet hallgatni :)

Thozoo írta...

Na, örülök. :-) Majd beharangozom, ha készen lesz. Meghallgattam a remixet, én sajnos nem ismerem az eredetit, viszont azt hallgatás után is megmondtam volna, hogy nem eredeti angol az énekes. Saját dalok vannak manapság?

Endoril írta...

Jó fül, az énekes tényleg nem angol (magyar). Saját dalok csak készülőben vannak, hogy mi lesz belőlük, az majd kiderül.