Oldalak

2009. szeptember 14., hétfő

A modern világ minden szépsége

Hétfő van, és ma tengelyes csacsiként mentem ide-oda. Most pedig a saját magam által meghatározott rend szerint 20 percem van blogolni egy jót.

Mindenképpen el szeretném mondani, hogy mostanában újra felfedezzük háztartásunkban a videótelefonálás előnyeit. Azért jó, ha családtagjaink sorban köttetik befelé a netet, mert így legalább élőszóban (és képben) oszthatjuk meg egymással örömeinket, bánatainkat. Eleinte nem tudtam pontosan, melyik lesz az a platform, ahol információt cserélhetünk (egészen konkrétan a Skype és az MSN között volt itt dilemma), aztán most úgy néz ki, hogy az MSN valahogy közismertebb, vagy inkább használhatóbb a mindennapokban. Sajnos manapság sincs több időm MSN-t használni, mint régebben, így aztán csak ritkán kerül sor egy-egy eszmecserére, azok viszont rendkívül szórakoztatóak.

Az informatikus így újra felfedezi az internet kínálta lehetőségeket.

Ellepnek időközben a cetlik: mindenféle teendőimet újabb és újabb cetlire írom fel, mert már nem elég az asztalon árválkodó jegyzetfüzet. Rózsaszín és fehér színű cetlik váltogatják egymást, és attól függően, hogy hova telefonálok, vagy milyen ügyet intézek, előkerülnek ezek a kis papirosok. Aztán meg általában kidobom őket. Van úgy, hogy csoportosan. Próbálnak ellepni, de én meg próbálok ellenállni.

Történelmi pillanat, és csak a jegyzőkönyv számára írom ide, hogy ma volt a kezemben életemben először 1 terabájtos merevlemez. Éppen ma tartottam parázs kiselőadást arról, hogy hamarosan az SSD-k halálra ítélik a vincsesztereket, ennek ellenére mégis felemelő érzés volt ennyi bájtot a markomban tartani. :-)

A blogger ma ennyit mond, életjelként. Tartalmasabb témákra most nincs idő. Remélem, a helyzet előbb-utóbb megváltozik.

Nincsenek megjegyzések: