Oldalak

2009. június 18., csütörtök

Hullámvölgy

Annyi, de annyi gondolat kavarog most a fejemben…

Egyrészt itt van ez a születésnap. Hogy melyik? Természetesen ezen blog harmadik születésnapja. A mindennapos hajtásban teljesen elfeledkeztem róla. Ma reggel, ébredéskor jutott eszembe valami kósza gondolat, hogy nem mostanában van? És hát de, mostanában volt, időközben túl is haladtunk rajta. Nem is baj egyébként, hogy nem jutott eszembe, most úgysem volt kedvem hosszas múltidéző visszatekintésekbe bocsátkozni.

Aztán itt van ez az egész hónap. Már nagyon tartottam tőle, nem vártam, hogy megérkezzen a június. Most, hogy a sűrűjében vagyok, nem is érzem valami jól magam. Annyi minden van még előttem, és ezek mázsás súllyal nyomják a lelki világomat. Jobb és rosszabb napok váltogatják egymást. Valahogy úgy érzem, minden összejön... csak éppen nem úgy, ahogy szeretném.

A völgyből való kilábalásig kicsit negatív leszek, utána azonban – mint a Terminátor – visszatérek.

2 megjegyzés:

misty írta...

Én mindig melletted leszek és segítek is Neked! Már nemsoká vége is lesz a hónapnak, és aztán jól elkezdődik a szünet Neked is. Nagyon várom már, hogy túl legyél ezeken! Lehet jobban, mint Te, mert veled együtt aggódok és én jobban tudok aggódni, mint Te. :-) Utána jobb lesz a kedved és felhőtlenül tudsz majd örülni ennek a nyári szünetnek is. :-)

Thozoo írta...

Köszönöm. Jól esik, hogy gondolsz rám és aggódsz velem. :-)