Oldalak

2006. október 10., kedd

Minden bajom van!

Az élet harc.

Ma például harcoltam a fáradtsággal, amely megpróbált minden percben legyűrni. Tartottam magam, de ádáz seregei ellen erőim fogyatkozni látszanak. Újabb és újabb csapatokat küldök harcba, de legyőzettetnek, és lassan itt állok egyedül, szemben a Nagyúrral, aki újra és újra az Álomvilágba akar taszítani mocskos mancsával.

Ki kell tartanom!

A végsőkig harcolni fogok, hogy el ne aludjak. Csúnya dolog lenne a billentyűzetre bukva pihenni egy-két órácskát. Több száz kilobájtnyi betűt küldenék a gépnek, miközben csendesen szunyókálva keresném a kiutat Álomvilág szövevényes ösvényeiről, elvarázsolt labirintusaiból. És ha felébrednék, látnám, hogy a homlokomba a billentyűzet képe másolódott.

Éhes is vagyok.

Ha ez a kettő (ti. éhség és fáradtság) párosul, akkor már végképp fel kell adni. Az élet ilyen szintű kínzását oly nehéz elviselnem, hogy maguk a spártaiak sem érezhették magukat kegyetlenebbül. Korog a pocom, közben majd' elalszom... nem tudom, hogy mit tegyek. Olyan izé ez a mai nap. Nem akar igazából semmi sem összejönni.

Ma délután azonban teljes mértékben feltöltődöm, felszámolom Fáradtság seregeit az utolsó szálig, és a holnapi napon elindulok egy nagyobb útra... de erről majd csak holnap számolok be, a dolog addig legyen meglepetés.

Ma ennyire futotta, megértést kérek.

5 megjegyzés:

kATI írta...

Szia!
Nagyon kíváncsi vagyok, nekem az álom is kiment szememből és remélem reggel írsz a naplóba! Üdv.: Kati

kATI írta...

Szia!
Milyen vagy, hogy nem most írtad le a meglepit?
Remélem reggel írsz a naplóba, mert nagyon kíváncsi lettem! Nekem kiment a szememből az álom.Üdv.: Kati

kATI írta...

Szia!
Ez borzasztó!-meddig várjak a meglepire? Reggel ezzel kellett volna a napot kezdeni, hogy szépen megírod a naplót. Üdv.: Kati

kATI írta...

Szia!
Meddig kell vajon kisérleteznem, amíg sikerül ideírnom valamit, úgy, hogy Te is lásd. Reggel a naplóírással kellett volna kezdeni, mert kíváncsi vagyok a meglepire. Üdv.: Kati

Thozoo írta...

Kedves Kati!

Nem tudok reggel írni arról a dologról, ami egész nap történik velem. A hozzászólások pedig csak akkor látszanak, amikor engedélyezem őket, tehát ha elküldted, legyél türelemmel! :-) Hamarosan megírom, hogy hol voltam ma. Kitartás.