Oldalak

2011. szeptember 21., szerda

Űrkorszak, hipersebesség

Nos, az elmúlt napokban nem voltam éppen a toppon, azt kell mondanom. Valami kórság nyuvasztott itt engem másfél napig és még ma sem vagyok tökéletes állapotban, de azért rendesen bejárok dolgozni. Ha valami vírusos nyavalya, csak kapja már el valaki, ha már nekem sikerült. :) Valójában nem erről akartam írni, de magyar vagyok, hát csak keseregjek már, mielőtt a jó hírre rátérnék.

Szóval: gyógyulásomat elősegítendő, kis késedelemmel ugyan, de megérkezett a 15 megás internetkapcsolat a házba ma délelőttre. Éppen lázasan dolgoztam azon, hogy munkahelyem honlapján az aktuális információk minél előbb megjelenjenek, amikor egyszer csak eltűnt minden fény a routerről és a netes kapcsolat, mint olyan, megszűnt létezni. Ekkor már felmerült bennem a gyanú, hogy itt bizony valaki átkötött valami madzagot valahol. Gyors újraindítást követően be is mértem a sebességet és ezt kaptam:


Jó ez. :) Rendkívül tempós lett a letöltés. A feltöltés pedig, ahogy azt már korábban írtam, nem egy leányálom, de azért észre lehet venni, hogy közel 1 megabit és duplája az eddigi sebességnek. Megtáltosodott itt minden. Mondjuk igaz, hogy ehhez 35 napra volt szüksége a jómunkásembereknek, de a kapcsolati sebesség felett érzett örömmámor eltompítja az elmúlt hónapok várakozásában elszenvedett nehézségeket.

Na, megyek, nézek valami le- és feltölteni valót estére. Jó netezést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: