Oldalak

2014. március 17., hétfő

Csokikanál

Nincs is egy jó kávénál jobb napindítás egy ilyen gyönyörű, tavaszi hétfő reggelen. Ám bizonyára minden kávézó ismeri az alábbi kellemetlen jelenséget: megkavarjuk a kávénkat, utána kivennénk a kiskanalat a kávéból, de azt nincs hová letenni. Minden egyes kávézáshoz pedig nem használunk csészealjat. Ezt a problémát hivatott áthidalni az Elit terméke, az ét- és tejcsokoládéból készült csokikanál.

Elit Choco Spoons

A csomagolás 6 db 9 grammos kanalat tartalmaz, 3 kanál tejcsokiból, 3 pedig étcsokiból készült. Kedvünknek, illetve a kávé jellegének megfelelően választhatjuk ki az aznapi finomságot, amellyel egy kávé alatt bebűnözhetünk. Tejcsokis kanál használatával nem nagyon lesz szükség cukorra, a kávét kevés cukorral fogyasztók számára pedig az étcsokis kanál lehet a megfelelő választás.

A tejcsokis kanál - még művészi faragás is megfigyelhető rajta

A kávékeverés ezekkel a kanalakkal rendkívül szórakoztató, tekintve hogy a forró kávéban szinte azonnal olvadnak. Elkezdjük keverni a kávét...


... majd amikor kisvártatva kiemeljük a kanalat, az elszomorodik...


... és végül az olvadt rész lefittyen:


Ezt követően nem marad más hátra, mint élvezni az olvadt csokit, illetve a fel nem olvadt részeket. Mohóbbak az egész kanalat beleejthetik véletlenül a forró kávéba, isteni csokis íze lesz tőle. Szerencsére a készítők nem estek abba a hibába, hogy a remek ötletet silány minőségű csokoládéval valósítsák meg, mind a tej-, mind pedig az étcsokoládé remek minőségű és finom.

Ajánlom mindenkinek, ötös! :) Kávézó ismerőseinknek ajándék gyanánt is kitűnő választás lehet (én magam is ajándékba kaptam).

Nincsenek megjegyzések: