Oldalak

2013. március 4., hétfő

Mindig csak a játék

Holnapra várható az új Tomb Raider megjelenése, így aztán ma még szabad az estém, holnap már egészen biztos, hogy nem lesz az. Mint fanatikus fogok sorban állni a szoftverüzlet előtt kígyózó sorban ;) és várom, hogy végre megkaparintsam az áhított játékot. Vagy nem pont így lesz, de a lényeg, hogy valahogy holnap hozzá kell jutni a játékhoz és éjt nappallá téve kell átverekednem magam az új kalandokon.

Holnap...!

Egyébként is túl sokat játszom mostanában, aminek meg aztán semmi látszatja nincs. Viszont telik vele az idő piszkosul. Mobilon most nagyon megy a Hill Climb Racing, ez a játék annyira jól sikerült, hogy nem lehet letenni, folyamatosan nyüstölöm a telefont, ami meg merül, mint állat, de akkor is, még egy pályát, csak még egyet meg kell csinálni. Néha még szünetben is játszom. Amúgy meg a többi gép előtt töltött időben a régebben már említett böngészős játékokkal játszom, mert arra jut idő, meg mindig kitalálnak valamit a fejlesztők, hogy a számítógép elé csábítsák az embert. Most pl. az általam gondozott városban is megjelent a tűzoltóság és folyamatosan tűzeseteket oltok, amikből értékes érméket kapok, amik még értékesebb nyereményekre válthatók be. Állandóan be vagyok jelentkezve, hátha éppen akkor üti fel a fejét egy-egy tűz, akkor csap le a hurrikán, vagy következik be bármi, amitől megmenthetem a lakosságot, így jutva előrébb a játékban.

Gyönyörű tűzoltóságom – a biztonság érdekében

Egyébiránt pedig, ha minden kötél szakad, itt van a Cities XL, amire nincs annyi időm, amennyi jó volna, ha lenne, mert mire odajutok, hogy újra játsszak vele, hát a felét elfelejtem annak, amit a tutorialokban tanultam, de sebaj: egyszer majd eljön a kánaán és ezzel is tudok játszani az összes többi játék mellett. Arról meg már nem is beszélek, hogy van egy kalandjáték, amit elkezdtem, de hetek óta nem játszom vele és a Diffy 3 fejlesztése is megtorpant a 62. szinten, de előbb-utóbb majdcsak jut mindenre egy kevés idő.

Nincsenek megjegyzések: