Oldalak

2012. március 20., kedd

After Eight citrommal

Imádom az After Eight csokit: a simát, a kék bugyisat, a narancsosat, a mikulást és most, kérem tisztelettel, itt van az After Eight citromos ízesítéssel is, ami jobb, mint valaha!

After Eight Mint & Lemon flavour

A csoki, megjelenését tekintve, leginkább az eredeti After Eight-re hasonlít. Giga kiszerelést kaptam meglepetésként, amelyben elmésen 31 darab, gravírozott hátlappal rendelkező kicsi csoki ül (minden napra egy, de ezt persze nem lehet betartani), mindegyik csoki külön csomagolva a saját kis After Eight logós csomagjába, elegánsan, ahogyan az egy prémium kategóriás csokoládétól elvárható.

Csokicsomag

Legjobban persze arra voltunk itt a szerkesztőségben kíváncsiak, hogy a Nestlé csak egy újabb bőrt kívánt lehúzni a márkáról, élénkítve az eladást, vagy értő kézzel nyúltak a termékhez és maradandót alkottak, még akkor is, ha csak limitált kiadásról van szó. Természetesen, ahogy azt már megszokhattuk, az értő kéz az igaz. A csoki tölteléke ugyanis olyan finomra sikeredett, hogy nincs szó, mely leírná a citromos üdeséget, majd az azt követő mentolos torokhatást, valamint ezen ízek és a 85% kakaótartalmú étcsokoládé páratlanul vonzó ízharmóniáját, amely örömet csal a mindennapokba és jókedvre derít, minden egyes kóstoláskor.

Megharapott After Eight

Mindenképpen megéri, értékelés: 5/5, kiváló!

Nincsenek megjegyzések: