Oldalak

2008. augusztus 10., vasárnap

Kreatív blogger díjat kaptam!

Alapvetően irtózom a jelöld be és küldd tovább jellegű dolgoktól, azonban mégis akad itt valami a levelesládámban, ami legyezgeti hiúságomat, így aztán belemegyek a dologba. Endoril jelölt kreatív blogger-díjra, amit innen (is) köszönök (annak ellenére is, hogy a logó, amit ki kell ide helyeznem egy helyesírási hibás, stílusában valami viaszkosvászon-dizájn fércmunka, dehát ugye ajándék lónak ne nézzünk alája). Nekem is vinnem kell tovább az ipart: meg kell jelölnöm öt bloggert, akinek munkásságát kreatívnak tartom, és értesítenem is kell őket arról, hogy megjelölődtek általam. Lássuk akkor, ki az öt kiválasztott...

Endoril: és nem(csak) azért, mert tőle kaptam a jelölést, sokkal inkább azért, mert úgy csapott a húrok közé június 5-én, mint aki világ életében blogot írt. Valóban kreatív, multimédiában gazdag oldalán hemzsegnek a bemutatók, az ismertetők. Az általa felvázolt tartalom hatására az ember számolatlanul gyűjtheti befelé az értékes albumokat. Én követem a továbbiakban is írásait.

Norbie: ugyan kicsit kiforratlan még a stílusa, keresi a helyes irányt, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy zenei téren eléggé a jó ösvényt járja. Képes önkontrollt gyakorolni, és belátni, ha valami nem megy: épp egy ilyen váltás után van most. Talán megpróbál tökéletesen arra koncentrálni, ami igazából a lételeme, tovább emelve ezáltal blogja fényét.

okOSságOk: a Linux meglovaglója, és annak betörője. Mizy, a rendszergazda, aki úgy gondolta, hogy a mindennapi irkafirka, a személyes napló helyett inkább a nyílt forráskódú operációs rendszerekért rajongókat célozza meg igen jól eltalált nevű, de szigorúan ékezetek nélkül íródott blogjával. Nem tudásbázist épít, inkább a személyes tapasztalatokra helyezi a hangsúlyt. Formavilágában és tartalmában még csak most alakul a blog, innen kívánunk kitartást a folyamatos fejlesztéshez.

Pierre alias Szatyor: sajnos ő már befejezte a munkát, fel sem nagyon lehet lelni a virtuális térben, blogja mégis ott porosodik időtlen idők óta a szerverek mélyén. Megérdemli a díjat. Számos mulattató percet szerzett élete tanulságos pillanatainak felvillantásával. Legalább hatszor végigolvastam az egész blogját. Utána soha nincs rossz kedvem.

Plastik media: Sasvári Józsi blogja - ahogyan ő fogalmaz - technológiáról és életről. Józsit minden érdekli, amiben áram folyik, rajong a letűnt korok technológiáiért (főként C64), és minderről roppant szórakoztató módon ír. Abszolút favorit blog, nincs olyan post, ami nem érdekel, nincs olyan írás, amit el ne olvastam volna. Megérdemli a kreatív blogger-díjat, bár szerénysége bizonyára nem engedi, hogy az az oldalán megjelenjen. (Nem hiszem el, hogy eddig még senki sem jelölte, létezhetetlen, de sehol nincs erre való utalás oldalán.)

Azt hiszem, ennyi lett volna. Ha az említett urak tovább vinnék a fonalat, említsék meg blogjukban azt, akitől a díjat kapták, tegyék ki a viaszkosvászon-logót és nevezzenek meg öt kreatív blogot. Mindössze ennyi. Most megyek, és értesítem a jó hírről a bloggereket. Jó éjt!

2 megjegyzés:

Norbie írta...

Hát Doktor úr nem tudom mit mondjak. Már tőled is... Ez már borzasztó, hogy mindenkitől kapok ilyet. Nagyon köszönöm a díjat tőled is, nem felejtem el pénteken majd megemlíteni a te neved is :D

Thozoo írta...

Biztosan kreatív vagy. Azért kapsz ennyiszer. :)