Oldalak

2014. január 12., vasárnap

Ízek kavalkádja

Sokan megjegyezték már (amire később magunk is rájöttünk), hogy az Aldi üzletlánc sajátmárkás termékei igencsak finomak. A mai napon két olyan desszertet szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek, amik nálam abszolút a toppon vannak, így megérdemelnek egy kis népszerűsítést. (Csak nehogy elkapkodjátok előlem...)

Hai Jamaica joghurt

Ez a piña colada ízesítésű joghurt az egyik legfinomabb, amivel valaha életemben találkoztam. Az ananászdarabokat tartalmazó, de alapvetően kókuszos ízű termék már az első kóstolónál felkerült a kedvenceim listájára. Isteni, hogy reszelt kókuszt is tartalmaz, így téve izgalmasabbá a kókuszos ízt. Az ananász savanykásan édes és a kókusz émelyítően édes íze remekül harmonizál egymással. Imádom, elképesztően finom.

Egyetlen egy baja van: soha nem elég belőle 1 dobozkával. :)



Peppermint Crémes

Tudvalévő, hogy nagyon szeretem az étcsokoládé-menta kombinációt, több esetben írtam az After eight csokiról is (ezt és ezt és ezt, na meg ezt pl.) A minap egy, a kék csomagos After Eight-hez hasonló desszertet találtunk. Le volt árazva, bár még fél év a szavatossági ideje, szóval igazából nem tudom a leárazás okát, mindenesetre az ízét tekintve egyáltalán nem panaszkodhat. Mind a krémet körülvevő étcsokoládé, mind pedig a krém rendkívül finom, és mint ahogy az már lenni szokott, igen kellemes harmóniában vannak egymással. A krém nem túl mentolos, pont kellemes, ennek okán az egész termék bátran ajánlható akkor, ha éppen nem kapható After Eight és valami ahhoz nagyon hasonlóra vágyik az ember fia (lánya). Sajnos ennek is megvan az a betegsége, mint a fentebb már említett joghurtnak: rendkívül gyorsan elfogy.


Mindkét terméket szívből ajánlom! Érdemes megkóstolni őket. Ha legközelebb megközelítetek egy Aldi-t, ugorjatok be ezekért. ;)

Nincsenek megjegyzések: