Oldalak

2011. január 30., vasárnap

Csak pozitívan!


Olyan hideg van, hogy elfagy az ember orra odakint. Amikor ez a cikk íródik, a különböző internetes időjárás-jelentő rendszerek a körzetünkben -6 fokot mutatnak, de ennek ellenőrzésére én ki nem megyek a hőmérőhöz, inkább elhiszem. Biztos, hogy nagyon hideg van, mert nem győzzük felfelé csavarni a konvektorokat idebent. Nem is sok időt töltöttem én a hétvége során a szabadban. Pedig igazán szép idő volt, ködös-párás, igazi téli fotózóidő. Csak az vele a probléma, hogy így a karácsony elmúltával, vagy inkább mondhatni egy hónappal karácsony után már egy porcikám se kívánja a hideget.

Azért pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz:


Kicsit összeszaladtak a tennivalók, szóval van mit csinálni idebent is. Ennek ellenére engedem, hogy elkapjon a csábítás és néha a Bejeweled 3-mal játsszak. Hihetetlennek találom, hogy július környékén megjelent a játék és én még csak most szereztem róla tudomást! Éppen végigjátszottam a Need for Speed Hot Pursuit-öt és azon gondolkodtam, hogy mivel kellene játszani, erre berobbant itt a háztartásba a játék, ami azóta szinte állandóan megy és amiről a napokban hosszabb eszmefuttatást is kívánok eszközölni. Mivel sokat játszok, ezért bizonyos folyamatokkal el is vagyok maradva, de mire időszerű lesz, mindent szintre hozok majd. Legalábbis most ezt gondolom. Végül is csak egy nyelvvizsgát kell összehúzni, egy portfóliót összeállítani, pár órányi vizsgatanítást végigcsinálni, valamint a szakdolgozatomat megírni és megvédeni. Ez vár rám az elkövetkezendő mintegy 4 hónapban – belegondolni is borzasztó, hogy mindezeket mikor fogom belepasszírozni a mindennapokba.

De még ennek ellenére is pozitívan állok mindenhez, mint a szomszéd kukája.


Legközelebb tehát a Bejeweled 3-ról mesélek, most megyek és tesztelem még egy kicsit, mondhatni tapasztalatot gyűjtök. :)

Nincsenek megjegyzések: