Oldalak

2008. szeptember 13., szombat

Újra Djuice Nonstop

Újra rendelhető a Djuice Nonstop SMS-csomag!

Szerkesztőségünk szívügye az SMS-küldés, ezért is értesültünk róla rendkívül nagy örömmel, hogy szeptember 2-től újra megrendelhető a Djuice Nonstop a Pannonnál. A hálózaton belül 10.000, hálózaton kívül 500 SMS-t havidíjában foglaló csomag annyiban változott meg szeptember 2-től, hogy elhagyták a hálózaton kívüli SMS-küldés lehetőségét, viszont a havidíj is csökkent: 2.990 forintért hálózaton belül (és csak hálózaton belül) 10.000 SMS-t küldhetünk el egy hónapban (a fel nem használt SMS-ek a következő hónapra nem vihetőek át), tehát gyakorlatilag ha egy hónapban minden 5. percben küldünk el egy SMS-t éjjel-nappal, a hónap végéig, akkor sem fogyunk ki belőle.

Hónapok óta ez az első pozitív változás a Pannonnál, ráadásul aki október 2-ig berendeli a szolgáltatást, az 1 hónapig ingyen küldhet SMS-eket a hálózaton belüli vakvilágba, mindenkinek.

Szív a számlás

Jelen esetben a csomag megrendelésekor a számlás előfizetők igencsak nagyot szívnak kártyás társaikhoz képest. A szolgáltatás ugyanis csak Djuice tarifacsomaghoz rendelhető meg (talán Mixerhez is, de itt ellentmondóak az információk), ez azt jelenti, hogy a kártyás20 csomaggal rendelkezők havi 2.990 forintért élvezhetik a korlátlan SMS-küldés örömeit. Számlás10 (mint egyetlen kapható djuice számlás csomag) előfizetők csak a 3.900 forintos havidíj megfizetése mellett élvezhetnek nagyot, így - magyarul - aki számlás, 3.900 forintjával többe kerül a csomag, bár hozzá kell tenni, hogy a havidíj 3.900 forintjában 390 darab, bárhova elküldhető SMS lapul, így 10.390 SMS küldhető el, amiből az első 390 bárhová mehet belföldön. Pannonék először a tarifacsomagban foglaltakat kezdik el levonogatni, és ha ez kimerült, akkor lép a képbe a Nonstop.

Mikor éri meg?

Kártyás20 tarifacsomaggal - ha figyelembe vesszük a tarifacsomag 20 forintos SMS-árát - a befektetés a 150. SMS elküldése után térül meg - 149 SMS-t még kevesebbért küldhetünk el, mint a csomag ára, 151-nél pedig már nyerünk. Számlás10-nél már árnyaltabb a kép, ugyanis a 3.900 forintos havidíjban foglalt 390 SMS után minden SMS 10 forintba kerül, így ahhoz, hogy valóban megérje a Nonstopot használni legalább havi 690 SMS-t el kell küldenie a júzernek.

Mire vigyázzunk?

Ha valakinek megért a szolgáltatás annyit, hogy a csomag árának 2007. május 3-án 4.900 forintra történő emelése óta fizeti és használja azt, vigyázzon: ha az ingyenes hónapért most beregisztrál, valóban 1 hónapig ingyen használhatja a szolgáltatást, de elvész az 500 darab, hálózaton kívülre küldött ingyen SMS lehetősége a 2. hónaptól - viszont csak 2.990 forintot fizet onnantól kezdve, havonta. Ha nem regisztrál, akkor továbbra is változatlan áron használhatja változatlan feltételek mellett a Nonstopot. (Nekünk annak idején nem ért meg ennyit, szomorú és dühös írás olvasható erről az archívumban.)

1 megjegyzés:

Norbie írta...

Én élek vele, de embere válogatja hogy kinek mi a jó. Nekem bevált, pont illik hozzám:D