Oldalak

2011. május 3., kedd

Az én művem kész

Az elmúlt napok megfeszített munkájának eredményeként elkészült a portfólióm, ami rendkívül barátságos, tekintve hogy február óta készül a maga csendességében. Ez a munka a féléves tevékenységemnek egyfajta tükre: jól nyomon követhető, hogy hogyan terveztem meg a tanítást, hogyan vittem azt véghez és ki hogyan értékelte azt a hozzáértők közül.


Közben, még megfeszítettebb munkatempóval, a szakdolgozatom is elkészült, de még nem tudom, hogy a konzulensem, aki a munkámat megfelelő mederbe terelgetné, majd hogyan vélekedik a végleges verzióról. Ha minden jól megy, akkor ma kiderül, hogy kell-e még vele dolgoznom, vagy megfelelő ebben a formájában. Ha megfelelő, akkor már csak a portfólió-védés és a záróvizsga van hátra, aztán befejeztem két éves egyetemi tanulmányaimat. Elvileg valamikor júliusban ér véget a nóta, de pontos időpontot még senki nem tudott mondani. Végül is még csak éppen elkezdődött a májusi hónap.

Ezeket a dolgokat, hogy későbbre is megmaradjanak, mindenképpen meg kellett írnom a naplómba, ahol már eddig is nyomon lehetett követni a fejlődésemet, hiszen ezzel a bejegyzéssel együtt összesen 34 született "mesterképzés" címkével, ezeket könnyedén végig lehet mazsolázni, csak a címkére vagy ide kell kattintani.

Holnap hajnalban Gizel nénétek szórja májusi gondolatait, érdemes lesz idelátogatni!

Nincsenek megjegyzések: