Oldalak

2013. június 17., hétfő

Vakáció

A Diffy 3 weboldala
Elkezdődött hivatalosan is a vakáció. Túl sok mindenre még nem jutottam, annyi azonban bizonyos, hogy hivatalosak vagyunk egy évzáró partira, aztán egy esküvőre és ezekből az eseményekből úgy ítélem meg, hogy mozgalmasan indul a nyári szünet. A hétvégén se tétlenkedtem, ugyanis hivatalosan is kiderült (számomra is), hogy mikor készül el és lesz letölthető a Diffy 3, amiben már olyan sok időm és energiám fekszik. Erről többet azonban nem mondok, aki érdeklődik, az csekkolja a játék hivatalos honlapját. Azért, hogy azok a játékosok, akik úgy gondolják, hogy megér nekik pár forintot a játék és támogatni szeretnék eme nemes tevékenységet, lehetővé tettem az adományküldést. Kis segítséggel PayPal fiókot nyitottam, amit amúgy is régen akartam már, és tegnap, bár csak tesztből, de megérkezett az első biztató adomány is. :-) Ez rendkívül jól mutat a PayPal számlámon, remélem, hogy a játék megjelenése után sok kisebb-nagyobb összeg követi majd.

Soproni Zéró Citrom:
nagy finomság
Az első nyári szüneti napomon az osztályfőnöki teendőimet űztem: kitöltöttem a törzslapot, illetve a bizonyítványok egy részét. Remek meló. A délután folyamán rádöbbentem arra, hogy én valójában igencsak kedvelem a Soproni Zéró alkoholmentes sör citromos változatát, mert nagyon finom, behűtve kiváló és – hogy látszódjék, mennyit értek a sörökhöz – olyan utóíze van, mint a karácsonykor kapható spekulatius sütinek (sajnos nem tudom, hogy hogy hívják ezt normálisan, szegfűszeg és fahéj ízesítésű, különböző figurákat formáló kekszről van szó). Mindig is utáltam a sört, ezt valószínűleg azért kedvelem mégis, mert egyrészt igazán bejött a nyár és ez most a hideg nálunk, másrészt pedig semmi köze nincs az igazi sörhöz.

Eképpen indult tehát a vakációm. Bízom benne, hogy jönnek még szebb napok a bizonyítványok megírása, az érettségi és a záró értekezlet után, jelen pillanatban azonban húzok vissza az asztalomhoz és írogatom a bizonyítványokat, mert – meglehet – soha nem leszek készen. :)

Nincsenek megjegyzések: