Oldalak

2014. július 4., péntek

Újra kék - nyereményjátékkal!


Négy év. Plusz három nap. Ennyi idő kellett, hogy a Sláger után újra egy komplett zenei összeállítást mutathassak be. Az új album az Újra kék címet viseli és a mától érhető el mindenki számára annak hivatalos weboldaláról. Tessenek kattintani, csak bátran! Teljesen ingyenes - de persze adományokat elfogadunk. :)

És hogy mit találunk az albumon? A Slágerrel ellentétben itt nem csak akusztikus dalok szólalnak meg, hanem két magyar és egy angol nyelvű dal is helyet kapott a lemezen, valamint a szokásos elektronikus dübörgés mellett található pár igazán érzelmes nóta is, amelyben a zongora és a hegedű hivatott lelkünk mélyére hatolni, mintegy gyógyítva a mindennapos rohanásban szerzett sérüléseket.

Az album megjelenése alkalmából nyereményjátékot szervezünk. Mindössze egy kérdésre kell jól válaszolnod és megnyerheted az albumot egy dedikált, kézzel fogható CD formájában szerkesztőségünktől. Adj helyes választ és add meg az adataidat az alábbi űrlapon 2014. július 20-án éjfélig, hogy megnyerd a lemezt!


Sorsolás 2014. július 21-én, itt a blogon!

Nincsenek megjegyzések: