Oldalak

2013. július 12., péntek

Hétvége előtt

A komfortérzet meglehetősen fontos dolog mindenki életében. Lehet többszázezer forintért kényelmes fekvő- és ülőalkalmatosságokat vásárolni, a legtöbb esetben azért egy szebb napokat megélt, kifeküdt pamlag is be tudja aranyozni a megérdemelt pihenéssel töltött napokat. A kellemes nyári napon a szellő vándorlási útjában fekvő bútordarabon való elnyúlás pár hete még csak álom volt, most azonban maga a valóság. Meg kell mondjam, kicsit nehezemre esik elhinni, hogy mindössze ennyi dolgom van csak a mai napra.

Irodalmi műveltségemet pallérozandó Agatha Christie regényeket olvasok. Elborzadok azon, hogy mennyire nem veszem észre egy-egy gyilkossági ügy megfejtése kapcsán a nyilvánvaló dolgokat sem, de élvezem olvasni a korabeli hangulatot idéző sorokat. Nagy találmány az elektronikus könyv, ha bárki meg akarna lepni, szívesen fogadnék egy e-ink kijelzős könyvolvasót. Felesleges negyvenezer forintjaitokat rám költsétek nyugodtan. :-) Ennek híján a kis laptop van bevetve, mint könyvolvasó. Egész jó hatásfokkal működik.

Na, lényeg a lényeg, közeledik a hétvége, 55 perc és jönnek az eventek az online játékokon, ráadásul remek idő várható, így bármi lehetséges!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: