Oldalak

2010. október 28., csütörtök

Limitált kiadás

Iskolánkban éppen a gólyahét zajlik, melynek az idei tanévben egy részét képezi a Facebookon történő aktivitás, valamint az iskola weblapján történő szavazás is (legjobb jelmezre, legjobb versre lehet szavazni). Ez utóbbit az ingyenes Google Dokumentumok segítségével valósítottam meg, mivel úgy gondoltam, hogy egy itt elkészített űrlapra aztán lehet nyomkodni a válaszokat. Biztosan elég lesz.

A diákok azonban, mint már olyan sokszor, meglepő dolgot produkáltak, és nyomták a saját osztályukra a gombot, egérrepedtéig. A szavazás így egy ponton megrekedt, sőt, ha kedvenc rendszergazdánk szavajárásával szeretnék élni (mely szavajárását ékes szóval demonstrálja a jámbor lelkű diáksereg előtt is bármikor), "összehányta magát a rendszer", megállt, nem lehetett tovább szavazni. Semmilyen megoldással nem lehetett rábírni arra, hogy tovább menjen: 18946 szavazat után végképp vége volt a történetnek.

Gondoltam, készítek gyorsan egy másik űrlapot, azt már biztosan nem nyomják tele. Dehogynem... pillanatok alatt telekattintották azt is, így aztán – igazságos vagy nem igazságos versenyben, magam sem tudom – 37892 szavazattal zártuk a tegnapi napot. A saját osztályom sajnos második helyezett lett. A mai szavazás még folyamatban van, a rendszer egyelőre bírja a terhelést. Meglátjuk, hogy meddig. :)

Nincsenek megjegyzések: