Oldalak

2012. április 1., vasárnap

Recept informatikusoknak

Nosztalgia zöldséges tészta

Előkészítésként annyi vízre lesz szükségünk, amennyi a vízhűtéses rendszerben megtalálható. Ebben mossuk meg a zöldségeket: a burgonyát (az a trackballgolyó-méretű barna) és a zöldborsót (az a kis zöld, ami befér az optikai egér alsó nyílásába). A burgonyát 8GB-os pendrive-méretű darabokra vágjuk egy digitalizáló tábla méretű vágódeszkán, majd hozzáadjuk a 10 db-os DVD-hengernyi zöldborsót. Egy Windows újratelepítés idejéig főzzük, majd állni hagyjuk 3-4 bebootolásnyi időt. Mindeközben a tésztát kb 3,5"-os merevlemez-méretű darabokra szaggatjuk és addig nyújtjuk, amíg kb. 22"-os monitornyi méretű  tésztát nem kapunk. Kettévágjuk, majd a két tésztában helyezzük el egyenlő részre osztva az elkészített zöldséget. Úgy hajtjuk össze a tésztákat, hogy a cipók ne legyenek nagyobbak egy jobb kezes gamer egérnél. Mindeközben a sütőt erősen túlhajtott AMD-processzor hőmérsékletűre hevítjük és addig sütjük a tésztát egy A3-as szkenner méretű tepsiben, amíg színe olyan nem lesz, mint a vörös dekor neoncsőé. A megsült tésztát feleslegessé vált régi tápegységhűtő-ventilátorral egy partícióformázás idejéig hűtjük, majd SSD-meghajtó vastagságú darabokat szeletelünk belőle egy újraírható CD-vel. Az elkészült csemegét nosztalgiából 8"-os floppylemezeken tálaljuk a felhasználók elé. (Vigyázzunk, ki ne essenek a középső lyukon!)

Jó étvágyat kívánunk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése