Oldalak

2007. május 11., péntek

Vegyes

Ma is mondanék valamit, de sajnos alkotói válságban szenvedek. Kis nyári dizájn lépett életbe, betűtípus Verdanaról Georgiara cserélődött (már ahol persze fel van telepítve az, jól). Ha nincs meg a bötű, innen jól letölthető.

Ez a hét nem volt túlzottan kemény, de mégis, valahogy egy kicsit elhajlottam a végére. Szeretnék már ágyban fekve pihenni, és egy kicsit elmélázni a dolgokon, amik még a hátralévő 5 hétben rám várnak. (Ennyi idő van még az iskola befejezéséig.)

Vettünk egy faliórát. Régóta vágytam már rá, és ma láttuk meg az egyik óccsóbótban. Ahhoz képest, hogy fa kerete van, nem került sokba, valamivel több, mint ezer forintot fizettünk ki érte. Ketyeg, mint állat, de majd hozzászokom.


Még valami, hogy tényleg vegyes legyen: ma megmérettetett kicsiny osztályom: első órában PowerPoint dolgozat, hatodik órában pedig Comenius Logo rajzolási gyakorlat. Ez utóbbi akadályt nagyon jól vették, örültem neki, hogy ilyen ügyesek. A dolgozatokat még nem néztem, valószínűleg hétfőre kiderül az igazság.

Hát... holnap digitális jelenünkből újra az analóg múltba révedünk majd. Tartalmasabb lesz, mint a mai bejegyzés.

Addig kitartás.

Nincsenek megjegyzések: